Hej föräldrar & elever,

 

Här är ÖMK:s nyhetsbrev så ni får veta mer om vad som händer hos oss.

 

 

Gitarrorkester:

 

Efter många år vill vi nu starta en gitarrorkester. Den ligger i startgroparna och så fort vi har tillräckligt antal intresserade, minst 5, så kan vi starta igång i Dieselverkstaden. Leta efter kurserna i Nacka24kultur: https://open24.ist-asp.com/nacka/musik/Musik/Start

 

Piano & gitarrafton och Lucia:

 

Den 3:e December kommer vår härliga Pianoafton att för första gången förstärkas av våra gitarrelever. Så det blir Piano & Gitarrafton i Nacka Kyrka!

 

Lucia sker i Björknäs Kyrka den 11 december. Det är två Luciatåg klockan 17.00 och 18.00 med insläpp 20 minuter innan tåget börjar. Ni är varmt välkomna även om ert barn inte är med.

 

Distanskurser i Mangateckning:

 

ÖMK kan erbjuda online lektioner i Mangateckning med vår lärare Esbjörn Jorsäter. Lektionerna sker via Zoom och man får som deltagare också vara med i en Community där man kan dela sina verk och samtala om kursen. OBS: Denna kurs är inte under Nackas Kulturchecksystem. 

 

Uppsala:

ÖMK finns också i Stockholms stad, Danderyd och nu även i Uppsala. Om ni känner någon som vill prova att spela piano där så kan ni be dem vända sig till oss. Vår rutinerade lärare Björn Rossby kommer ta emot i sin studio. 

 

Titta gärna på vår Instagram eller Facebook för att se våra lärare och elever spela och njuta av musiken! Länk finns i botten av sidan! 

Relaterade nyheter

Foto från konsert med publik
09 mars 2023

ÖMK 30 ÅR! Öppet Hus på Samklang med Manga

ÖMK 30 år! Öppet hus med Manga på Samklang
Manga instruktion
03 februari 2023

Mangateckning i Stockholm

Nu erbjuder ÖMK mangateckning i Stockholm!